Bestrating voor in de tuin

Ik had een woning gekocht in Arnhem waarvan de tuin erg verwaarloosd bij lag. Het gras wat in de achtertuin lag was in maanden tijd niet gemaaid en er zaten erg veel dode stukken gras tussen. Ik wilde daarom graag het gras in de achtertuin eruit halen en vervangen door bestrating. Ik wilde zelf ook niet steeds zitten met het maaien en zaaien van nieuw gras, Ik besloot daarom om op zoek te gaan naar een bedrijf bij mij in de buurt die beschikt over een groot assortiment en waarbij alles uit voorraad leverbaar is.


Website van Steenhandel Kan.

Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht naar bestrating uit op de website van Steenhandel Kan. Ze beschikte over een erg groot assortiment je had erg veel keuze per product. Ook stond er erg veel informatie over het bedrijf zelf op de website. Na wat te hebben vergeleken met andere bedrijven besloot ik om over te gaan tot een aankoop bij Steenhandel Kan. Ik bracht een bezoek aan de showroom en de stenen waren allemaal over voorraad leverbaar.  De tegels lagen er binnen enkele dagen in. Het was echter wel veel werk maar ik ben erg tevreden met het resultaat.