Alle eetkamer trends op een rijtje

Er zijn best wel veel eetkamer trends die er de laatste jaren zijn gekomen. Dit kan gaan over de sfeer van de gehele ruimte maar ook over de tafels of stoelen. Ook zie je bijvoorbeeld veel dat er een eettafel op maat wordt gemaakt. Op zich kun je al best wel veel inspiratie opdoen van de laatste trends door bijvoorbeeld Pinterest te gebruiken. Het nadeel hiervan is alleen dat je zoveel ziet dat je misschien te veel keuzestress krijgt van wat je precies wilt. Verder kan het ook zijn dat jij een trend of stijl helemaal geweldig vindt maar dat je partner dit helemaal niks vindt. 

Ronde en marmeren tafels

Echt de grootste trends op het gebied van eetkamertafels zijn ronde tafels. Veel mensen vinden dit namelijk gezelliger staan. Daarnaast neemt het over het algemeen ook minder ruimte in beslag dan een rechthoekige tafel. Het is dus perfect voor kleinere ruimtes. Ook zitten er natuurlijk geen hoeken in een ronde tafel. Dit is ideaal als je kinderen hebt of als je zelf lomp bent en overal tegenaan stoot. Je kunt namelijk niet meer op de punt van de tafel terecht komen. Verder zijn marmeren tafels ook populair omdat dit best wel een luxe uitstraling heeft. Sommige mensen vinden het helemaal fantastisch terwijl andere mensen het echt niet hun smaak is. 

Tafel op maat

Zoals ik net al aangaf is het ook populair om een eettafel op maat te laten maken. Hierbij kun je er dus zelf voor kiezen of je meegaat met de trends om een ronde en marmeren tafel te nemen of dat je echt meer een unieke tafel wilt. Je kunt tafels op maat laten maken bij Tafelheren. Ook is een tafel op maat ideaal als je een heel specifieke stijl van interieur hebt. Zo kun je de tafel dus helemaal laten aansluiten op dit interieur.